Today ( 30.10.09 ) is my mama's, Pn.Hjh Zaiton Bt Jasin birthday.Thanks a lot for everything mama..i love u more than words can say....Sorry can't go back to kampung to celebrate this happy moment with you..
even you are very far away....u always stay close to my heart..
SPM's examination is just around the corner ( starting on Nov 18th) everybody in 5.1 are very stressful, with the revisions, "anjal" timetable (even me myself also bz preparing task for physics subject)... especially after they received their Ar3 and EtR results (Ar3 is the trial's result while EtR is the expected targetted result).Just want to share their ' tension faces '...
see how cute they are.....
Muhammad Rashdan Yeo Hui Yun
Wee Xin Pei
Tan Gay Liang
Soon Joanne
Shamira
Pua Chee Wee
Faridh ( Jojon )
Zulhaniss ( Haniss )
Muhammad Adi Iqmal
Ong Ivy
Nurul hafizah
Nurul amelia ( emy )
Nur Nadia
Nur Hazwani
Ng Li En
New Jie Yee
Muhammad faqhrurrazi
Muhammad Pazlin ( Palin )
Muhammad Emir hanafi ( Emir )
Mariah Isabillah
Kang Pei Yee
Muhammad Izzat ( Ijat yg poyo )
Heng Ming Chin
Hans Teh Juin Ho
Grace Lim Hui Li
Goh Kah Ling
Choo Shi Hua
Chong Wei Yan
Alvin Tan Meng Kai
Anis Shahira
Ahmad Fitri
Lim Kim Yann

Minah kecoh ( Lam Hui Ping )
~tq list for today ( 28.10.09 )~

  1. 5.7 students
  2. makcik at the canteen
  3. 51. students
  4. 5.2 students
  5. Ng Hwee Ing
  6. Cashier at the Popular Bookstore
  7. Nurul Ain



video


Sound straight from the twilight
Has me up all night
I can’t fall asleep ’cause I keep thinking of you
And I saw a shadow outside my window and it’s you.

[Chorus]
All my sorrows flew away
Hush, keep quiet, hear me say
I don’t ever want you to go
Please stay
With the moonlight dancing free
And there’s no one but you and me
There’s no reason to go astray
Please stay.

Making up a story
It’s the way you’re looking at me
If you think that this is funny, it’s just you.
Try and think about it,
If you’re heart is closed don’t lock it,
Keep your keys back in your pocket,
Think this through.

[Chorus]
Please stay with me
Just stay with me

and I will take you to Foreverland

Just stay


p/s : i love this song very much..






This is the tq-list for yesterday ( 26.10.09 )

  1. Kak Siti Aishah ( i gave her the cupcake )
  2. 5.2 students ( physics class )
  3. makcik at the canteen
  4. K.Azreen
  5. Hj.sharifuddin
  6. Ain
  7. my aerobic instructor , Xiang
This is the 'tq-list' for yesterday ( 25/10/09 )

1. Irnie Yuslele

2. The taxi driver

3. K.Aslina

4. Ain

5. Ct

Jai
Mami Jai


umur baby ni baru je 10 hari..tapi cerdik sangat!
Sempat lagi berangan ni..hehehe

Ada gaya nak jadi mummy tak?hahaha..
Ni memang bakal ibu mithali ni
Isk..dia tido atas sapa la ek...


Ni kat Majlis Doa selamat baby k.aslina (baby ni takder nama lagi since mama dia pun still pening kepala nak letak nama apa..the 1st baby boy la katakan ).Yang bestnya,sehari sebelum K.as masuk wad dia sempat juga le 'membelasah' laksa yang aku masakkan.Kira dah tak kempunan la nanti sebab pasni dia kena lama berpantang.Pastu Jai,Ain dengan ct are very excited with their cupcakes..jai,k.idza hadiahkan 'lembu' sekoq kat hang ok!heheheh..





Ni yang paling aku suka....cute


K.Jun tengah serius buat demo....

tools nak buat decoration
k.Maya buatpa tu?
















Dari belakang : idza ,k.Jun , hana
Dari kiri ;K.Maya , K.ailin & Khamsiah @ khaysa comel


Cantik tak?ni semua aku yang buat tau..
Thanx k.Jun...

Ni la antara salah satu pengalaman yang paling best sepanjang bulan Oktober, pergi ke kelas dekorasi cupcakes anjuran K.Jun ( K.Jun ni dulu editor majalah Cosmpolitan a.k.a wartawan ).Lepas dah berapa lama duk belek-belek blog k.Jun tu,tetiba je terasa nak join tambahan mama pun bagi support,dia kata tak rugi pegi kelas2 macamni.Kalau tak hari-hari tengok blog orang sebab duk jamu mata...i'm addicted to online shopping(tapi sekarang dah tak dahh..tobat2!)So terus msg +email K.Jun ni,memang ramai yang berebut-rebut nak join kelas ni,alhamdulillah k.jun reply dan aku diterima sebagai pelajar dia.hehhehe..sebab tak berapa terror sangat dengan area Subang jaya,malam2 dah pergi survey dulu rumah dia.So hari kelas tu dah senang sikit dan boleh drive sendiri sebab dah pandai (walaupun waktu drive terketar2 kaki dengan tangan.thanks to ee n iwan).Kat kelas tu ada 5 orang termasuk aku...glad to make a new friends,Hana ( cantik sangat orangnya ), K.Maya (sebak dengar cerita sedih dia ),K.ailin (tak sempat nak berbual sangat,tapi dia memang kreatif ) dan Khamsiah ( ni adik lagi ni,cepat dan terror buat decoration).Mula-mula memang terkial2 jugak nak siapkan 1 cupcake,tapi lama-lama dah biasa dengan gula fondant kerja dah jadi senangHari tu aku rasa aku laaa yang paling lambat buat keja..tangan memang keras kot.Lepas 1..1..teknik yang K.Jun ajar benda ni dah jadi senang.Sedar tak sedar dah pukul 5, 12 biji cupcakes dah siap dirias...macam tak percaya!Aku dah berjaya buat semua tu.Terima kasih kepada K.Jun,kawan-kawan yang baru kenal tu...semoga persahabatan yang baru dibina berkekalan...sebenarnya aku ada plan dengan benda yang aku baru belajar ni..tapi rasanya kena improve skills dulu,pastu insyallah,kalau ada rezeki boleh la...rahsia....:)..terima kasih kat semua terutama mama,k.Aida ,irnie yuslele ( ni kakak,sahabat,teman bla..bla..bla) and her husband iwan , En.Kamal, Jai , Ain ,afik for all the compliments..diaorang ni semua banyak bagi support.To Mr.F, thanks alot for everything...:).


p/s : kena beli tools dulu baru keja boleh jalan...lepas ni boleh la cari kelas lain pulak kot,tambah lagi skills yang ada.